Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Terma Privasi Pinjaman Credy Atas Talian

Meminjam sekarang

1. Perbentangan dan hak untuk maklumat

Dasar perlindungan data ini mengawal akses dan penggunaan dan privasi pinjaman atas talian di laman web www.credy.co.id (selepas ini dirujuk sebagai “Laman Sesawang”). Traffic Control OÜ berpangkalan di Tornimäe 2, 10143 Tallinn, EE. Tersedia kepada pengguna (selepas ini dirujuk sebagai “Pelbagai pengguna” atau “Pengguna”) kepentingan perkhidmatan Internet (selepas ini dirujuk sebagai “perkhidmatan”) dan kandungan (selepas ini dirujuk sebagai”kandungan”) yang dihoskan di laman web. Akses ke laman web www.credy.id adalah bermakna menerima semua terma Dasar Privasi ini.

2. Cadangan

Baca dan Ikut cadangan berikut untuk pinjaman atas talian privasi yang terbaik yang anda dapat:

  • Gunakan kata laluan sekurang-kurangnya 8 aksara panjang, dengan campuran huruf dan nombor.
  • Laman web ini tidak dimaksudkan untuk kanak-kanak di bawah umur. Pemantauan oleh ibu bapa seharusnya berkesan untuk menghalang akses dan mengawal kanak-kanak di bawah umur dalam penggunaan Internet dan memaklumkan anak anda tentang aspek keselamatan ini.

  • Pastikan perisian anti-virus komputer anda dipasang dengan betul dan terkini, untuk memastikan pasukan anda bebas dari Perisian jahat dan aplikasi Spyware yang boleh membahayakan pelayar internet anda, dan mengancam tuan rumah pada maklumat komputer.

  • Semak dan baca bacaan Traffic Control OÜ yang terdapat di laman sesawang

  • Beberapa perkhidmatan yang ditawarkan akan memerlukan pendaftaran pengguna terdahulu, yang penggunaannya harus dihapuskan terlebih dahulu, setelah menerima Terma Privasi ini.

3. Pemprosesan data peribadi dan tujuan pengendaliannya adalah sejajar dengan kawalan

Undang-undang 15/1999, 13 Desember, Perlindungan data peribadi (Akta) dan aturan penerapannya kami memberitahu Anda bahawa dengan melengkapi borang data pribadi Anda di syarikat ini, akan diperlakukan sebagai dokumen yang dimiliki oleh Traffic Control OÜ, yang terletak di Tornimäe 2, 10143 Tallinn, EE, kemudian dirujuk sebagai “TC”.

3.1 Pemprosesan data peribadi oleh TC

Data peribadi anda mungkin akan digunakan oleh TC untuk tujuan berikut:

(i) dimaksudkan untuk kegunaan yang berkaitan dengan syarikat TC;

(ii) Pelajaran yang digunakan oleh pengguna dalam penggunaan perkhidmatan;

(iii) mengesahkan, menyelenggara dan membangunkan sistem dan analisis statistik;

(iv) sebarang pengiklanan, promosi atau promosi perdagangan untuk produk atau perkhidmatan yang ditawarkan oleh TC;

(v) mengemukakan borang kaji selidik yang pengguna tidak diwajibkan menjawab. Khususnya, data peribadi anda (nama, alamat, e-mel dan telefon) akan digunakan untuk menyebarkan kepada anda, produk yang mungkin menarik. Menghantar buletin dan komunikasi komersial yang berkaitan dengan perkhidmatan telekomunikasi melalui pos, telefon, e-mel, SMS / MMS atau cara komunikasi lain melalui peranti elektronik dan bahawa di bawah terma undang-undang perlindungan data ACT, Undang-undang 34/2002 11 Julai dan Perdagangan Elektronik (LSSI) dan Undang-Undang 9/2004 9 Mei, mengenai Telekomunikasi (LGT).

3.2 Penyampaian mesej komunikasi komersial oleh pihak ketiga

Dengan menerima dasar privasi ini, pengguna dengan jelas mengakui bahawa data peribadi mereka boleh digunakan untuk pos, telefon, e-mel, penghantaran SMS / MMS atau dengan cara komunikasi lain, komunikasi komersial atau maklumat yang berkaitan dengan Perniagaan mereka adalah seperti berikut:

  • Kewangan: Dipinjamkan oleh Institusi Kewangan Harap maklum bahawa anda boleh pada bila-bila masa menolak data yang diproses dengan menghantarnya ke email [email protected] atau menggunakan cara tertentu untuk mendapatkan pengakuan di bidang komersial itu sendiri. 

3.3 Penghantaran data

Penghantaran data peribadi kepada pihak ketiga: Data anda boleh dihantar kepada syarikat yang berkaitan dengan jabatan kewangan. Ia bertujuan untuk menghantar surat, telefon, e-mel, SMS / MMS atau cara lain komunikasi elektronik oleh penyedia maklumat komersial yang mungkin menarik dan sentiasa dikaitkan dengan TC yang menawarkan kemungkinan untuk disimpan. 4. Ia adalah wajib atau tidak wajib maklumat yang diberikan oleh pengguna sebagai penentu ketepatan data Pengguna menjamin bahawa data peribadi yang diberikan adalah benar dan bertanggungjawab untuk terus berhubung dengan TC, seperti apa perubahan yang dibuat oleh pengguna dalam sebarang kes , kebenaran data yang diberikan adalah hak TC untuk menolak perkhidmatan atau sesiapa sahaja yang telah memberikan data palsu, tanpa prejudis kepada tindakan lain yang telah ditetapkan oleh undang-undang. 5. Hak akses, pembetulan, pembatalan dan penentangan Sila ambil perhatian bahawa anda boleh menggunakan hak yang betul dan akses kepada sekatan akses, pembatalan boleh dilakukan dengan menghantar e-mel kepada [email protected] atau dengan menulis kepada Traffic Control OÜ, Tornimäe 2, 10143 Tallinn, EE dan melampirkan salinan ID anda. 6. Keselamatan TC mengekalkan tahap keselamatan perlindungan data peribadi, selaras dengan Akta Data dan fail RLOPD yang mengandungi data peribadi dan telah menubuhkan semua cara teknikal untuk penyelesaian masalah untuk mencegah kerugian, penyalahgunaan, pengubahan, akses rasmi dan pencurian data pengguna melalui laman sesawang, tanpa disyaki memberitahu anda bahawa langkah internet tidak boleh dipecahkan. TC bertekad untuk memenuhi kewajipannya untuk mengekalkan kerahsiaan dan kerahsiaan data peribadi yang terkandung dalam fail mengikut undang-undang yang fipakai dan untuk menyediakan penyelenggaraan tugas yang selamat. 7. Amalan tidak dibenarkan

Pengguna TC yang tidak berdaftar:

  1. termasuk atau menggalakkan pelanggaran undang-undang, adalah kasar, lucah atau berniat jahat.

  2. menggalakkan apa-apa bentuk diskriminasi

  3. penghantaran mel pukal, e-mel spam, komunikasi multi-pihak

  4. melanggar hak pemilikan syarikat pihak ketiga. Pengguna bersetuju untuk tidak menggunakan dan mengumpul data dari senarai edaran yang boleh diakses melalui maklumat dan perkhidmatan yang terdapat di laman sesawang untuk aktiviti promosi atau pengiklanan dan untuk menghantar sebarang komunikasi komersial dan melalui sokongan yang tidak diluluskan atau sebelum ini dengan CT dan / atau pengguna laman sesawang. 8. Tukar TC berhak untuk menyemak semula Dasar Privasi apabila dianggap sesuai, di mana pengguna akan dikomunikasikan. Walau bagaimanapun, semaklah dengan kerap pernyataan privasi ini dengan membaca versi dasar TC terkini. 9. Penyelesaian permasalahan Pihak Parak diundi sesuai dengan pilihan mereka – masing-masing, untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan tidak menggunakan bidang hukum lain, tetapi melalui pengadilan hukum sesuai dengan tempat tinggal mereka masing-masing.