Cara Kerjanya

Meminjam sekarang

Bagaimana untuk mendapatkan pinjaman online dari Credy?

Tidak tahu siapa yang boleh memberi pinjaman wang online? Credy boleh membantu anda! Dengan Credy semuanya menjadi mudah. Kami akan membantu anda mendapatkan kredit online secara pantas dengan harga yang mengikuti keperluan anda. Kami menyediakan cara paling mudah untuk mendapatkan pinjaman sehingga RM 20,000. Anda hanya perlu mengisi borang penyerahan dan mengemukakan permintaan pinjaman online, rakan kongsi kredit online kami akan menghantar wang yang anda perlukan terus ke akaun anda. Melalui Credy, anda boleh memohon pinjaman online 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

1.Pinjaman

Pilih tempoh pinjaman dan jumlah wang yang anda perlukan ke dalam kalkulator dan serahkan permintaan anda. Dengan Credy anda dengan segera boleh memilih kredit yang mengikuti keperluan anda.

Pinjaman

2.Memohon pinjaman

Melalui laman web, anda boleh memohon pinjaman dengan cepat. Lengkapkan borang dalam masa 5 minit. Dengan Kad Pengenalan sahaja, anda dapat mengakses perkhidmatan perbankan internet.

Memohon pinjaman

3.Sahkan maklumat

Untuk mengesahkan data anda, sila masukan kod ID yang telah dihantar kepada anda melalui SMS dan lampirkan dokumen yang diimbas untuk mengesahkan kad tersebut dan memberikan akses kepada bank anda online

Sahkan maklumat

4.Wang dihantar ke akaun bank anda

Seteleah permohan anda diluluskan dan Indetiti anda telah disahkan, anda akan menerima wang dalam akaun anda. Berdasarkan pinjaman yang dipilih, masa penghantaran akan berbeza-beza. Jika anda memilih perkhidmatan pemberi pinjaman terbaik maka anda akan menerima wang dalam masa kurang dari 10 minit.

Keutamaan kami: Terima kasih kepada teknologi canggih terkini dan sistem carian automatik, masa yang diperlukan untuk menyelesaikan permohonan dan mengesahkan data dapat dikurangkan.

Wang dihantar ke akaun bank anda