Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman Tanpa Slip Gaji

Meminjam sekarang

Pernahkah anda berfikir tentang memohon pinjaman tetapi tidak melakukannya kerana anda tahu bahawa tanpa resit gaji anda tidak akan mendapat pinjaman? Anda boleh berhenti berfikir seperti itu kerana pinjaman peribadi Credy.my tersedia untuk semua orang.

pinjaman tanpa slip gaji

Kekurangan pinjaman dengan Resit Gaji

Mempunyai gaji tetap adalah keperluan utama apabila memohon pinjaman. Tiada siapa yang akan masuk ke salah satu institusi kewangan tradisional untuk meminta pinjaman tanpa gaji, kerana kita tahu bahawa gaji akan menjadi soalan pertama yang mereka tanya kepada kami

Tidak cukup hanya untuk mendapatkan gaji tetap, gaji yang diperoleh juga mesti dapat membayar pembayaran balik bulanan. Di samping itu, gaji yang tinggi tidak menjamin pinjaman akan diluluskan jika mereka tidak mempunyai kontrak pekerjaan jangka panjang. Ini menjadikan ramai orang yang bekerja dalam kontrak sementara tidak mempunyai akses kepada pinjaman.

Tetapi bagaimana jika pendapatan kita tidak datang dari gaji tetap tetapi berasal dari pendapatan tidak tetap, atau faedah lain sepert pencen atau faedah kecacatan? Oleh itu, mari lupa cara membayar bil hasil daripada pinjaman dari institusi tradisional.

Apakah alternatif untuk mendapatkan pinjaman yang belum dibayar?

Nasib baik, ada cara lain untuk mendapatkan pinjaman. Sekarang ini, entiti kewangan atas talian seperti Credy.my menyediakan sehingga RM. 20,000,000 untuk pinjaman peribadi pantas tanpa gaji, kerana terdapat banyak bentuk pendapatan lain yang boleh digunakan untuk mengakses pinjaman atas talian.

Untuk menerima pinjaman peribadi, tidak perlu mempunyai gaji tetap yang besar untuk memastikan anda dapat membuat pembayaran minimum, memandangkan tempoh pulangan maksimum adalah 30 hari dan jumlah maksimum adalah RM. 20,000,000.

Adalah benar bahawa anda perlu menunjukkan sumber pendapatan untuk memohon kredit, tetapi tidak semestinya syarat yang sama yang diminta oleh perbankan tradisional sebagai syarat minimum untuk mengesahkan bahawa anda dapat memenuhi pembayaran pinjaman.

Dalam kes ini, tidak semestinya masalah jika pendapatan anda berasal dari gaji, faedah pencen, perniagaan kecil, dll.

Bagaimana untuk memohon pinjaman tidak berbayar?

Cukup pilih jumlah yang anda perlukan dan tempoh pembayaran, ingat bahawa jumlah maksimum adalah RM. 20,000,000 dan dalam masa 365 hari. Kemudian klik ” Memohon” untuk membawa anda ke borang ringkas di mana anda akan mengisi maklumat asas yang diminta seperti nombor akaun, untuk penghantaran kredit, atau tarikh lahir anda untuk memeriksa bahawa anda berada dalam usia produktif. Selepas permohonan selesai, anda akan menerima pengesahan dalam tempoh yang sangat singkat. Semua proses dilakukan dari keselesaan dan privasi rumah anda, kerana pinjaman atas talian diproses sepenuhnya atas talian.