Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman Tanpa Gadaian

Meminjam sekarang

● Komitmen kami adalah sentiasa bersedia. Boleh membuat pinjaman langsung dengan mudah dalam masa 24 jam sehari.

Pinjaman segera. Setelah panggilan pinjaman dari credy.co.id kerana cara paling mudah untuk menentukan komitmen kepada pelanggan kami: selalu siap untuk memenuhi keperluan pengcairan yang mungkin timbul. Di sini, kami akan menerangkan apa yang membuatkan kami bersedia untuk komitmen ini siang dan malam, dan apa kelebihan menggunakan perkhidmatan kami.

Pinjaman segera: apa yang membuat ini mungkin?

Kebanyakan kerugian yang timbul ketika memohon pinjaman melalui institusi kewangan tradisional, yang sebahagiannya adalah kekangan masa – hanya boleh diproses pada waktu perniagaan, yang sering ditunda satu hari, dan beberapa faktor lain, yang sebenarnya menentukan kejayaan atau kegagalan permohonan kredit.

Tetapi Credy telah menggunakan alat terbaik: teknologi dan internet. Terima kasih kepada mereka, kami bersedia untuk mengendalikan, menerima dan memberi kredit pada bila-bila masa sepanjang hari, tidak kira di mana anda berada. Jika anda berada di rumah, komputer atau tablet peribadi anda mungkin merupakan alat yang paling mudah untuk digunakan. Tetapi jika anda berada di jalan atau di tempat kerja, telefon pintar (telefon pintar) juga boleh digunakan untuk mengakses laman web kami dan memohon kredit anda.

Sudah tentu, kami sedia berkhidmat tidak hanya 24 jam sehari, tetapi juga 7 hari seminggu. Sama ada hari kerja atau cuti, credy.co.id sentiasa atas talian dan bersedia untuk memenuhi permintaan anda.

Fakta untuk Buktikan

Usaha gigih kami telah membolehkan saiz perniagaan kami mencapai tahap yang lebih tinggi daripada biasa. Sebenarnya, terdapat beberapa angka yang dapat menunjukkan pencapaian kami dan itu adalah perkara yang baik. Sebagai contoh awal, bilangan pinjaman peribadi yang telah berjaya diberikan sejak penubuhan kami telah melebihi 450,000.

Di samping itu, jumlah wang yang dipinjamkan kepada semua pelanggan kami telah melebihi $308 juta. Dan apabila kedua-dua data digabungkan, purata pinjaman yang diberikan untuk setiap operasi ialah $2700, hampir dengan jumlah maksimum pinjaman kami sebanyak $3000.

Kesimpulan semua ini adalah jelas: kepercayaan. Di satu sisi, pelanggan kami yakin memperoleh jumlah maksimum yang ditetapkan, dan di satu sisi lagi, pengguna mengetahui tentang kemampuan Credy untuk memberi pinjaman peribadi. Tidak semua angka hanya bercakap mengenai kuantiti, tetapi juga kualiti: 99.99% daripada permohonan yang kami terima berjaya mendapatkan pinjaman dan apa yang lebih penting kepada kami, 98.99% pelanggan menunjukkan kesetiaan mereka kepada perkhidmatan kami.

Satu lagi kelebihan Credy:

Di samping kepercayaan, Credy juga menawarkan banyak kelebihan lain. Berikut adalah beberapa contoh utama:

  • Kami berurusan dengan pinjaman peribadi tanpa jaminan pekerjaan sepenuh masa, iaitu orang yang tidak mempunyai pekerjaan sepenuh masa atau mempunyai hutang mempunyai peluang yang sama untuk mendapatkan salah satu kredit kami. Maksudnya, kebarangkalian adalah 100%.

  • Kami menyediakan pinjaman tanpa slip gaji kerana kami percaya bahawa pendapatan tetap cukup untuk mengembalikan jumlah yang dipinjam dari kami. Dalam hal ini, elaun pencen atau elaun biasiswa cukup untuk menikmati kredit dari Credy.

  • Sangat pantas: dalam kebanyakan kes anda akan menerima wang dalam masa kurang daripada 15 minit.

  • Kesederhanaan dalam penyerahan permohonan: tidak dicetak atau sukar difahami. Melalui internet dan dalam dua langkah mudah, anda boleh melengkapkan borang kami, di mana anda perlu menyediakan data peribadi anda, terutamanya nama, nombor akaun di mana anda akan menerima pinjaman dan butiran berhubung anda.

  • Laman sesawang 100% dipercayai: hakikat bahawa tapak kami disahkan oleh agensi yang paling boleh dipercayai, seperti Goddady dan Comodo, menyatakan bahawa laman web kami bebas dari virus dan malware. Urus niaga anda dijamin jauh dari bahaya.

  • Kerahsiaan maksima: sebarang data peribadi yang anda berikan kepada kami melalui borang itu akan sentiasa dijaga sesuai dengan Akta Perlindungan Data yang berkenaan.