Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman Tanpa Cagaran

Meminjam sekarang

Adakah anda kini seorang yang tidak mempunyai pekerjaan tetap dan ingin memohon pinjaman? Jangan risau, anda mempunyai peluang untuk mendapatkannya.

Walaupun banyak agensi kredit atau pinjaman pantas yang tidak mungkin memberi pinjaman kepada orang yang tiada pekerjaan sepenuh masa, Credy menguruskan permintaan anda dengan banyak syarikat kredit untuk mendapatkan pinjaman yang sesuai dengan keperluan anda dan situasi kewangan semasa anda.

Institusi kewangan tradisional sentiasa memeriksa senarai orang tanpa pekerjaan tetap sebelum memberi pinjaman kepada pelanggan tersebut dan jika mereka mengesan anda mempunyai masalah dalam pembayaran hutang sebelumnya, bukan hanya di institusi mereka tetapi juga di institusi lain, mereka akan segera menolak permintaan tersebut.

Walau bagaimanapun, pada masa ini ada cara lain untuk mendapatkan pinjaman. Di Credy, anda boleh mengemukakan permohonan anda dengan cepat dengan menyediakan maklumat yang sepatutnya sepintas lalu tanpa temu bual atau menunggu lama, dan pastinya tanpa perlu risau tentang isu pekerjaan tetap anda.

Bagaimana pinjaman berfungsi tanpa pekerjaan tetap di Credy?

Bagi orang yang tidak mempunyai pekerjaan sepenuh masa, hampir mustahil untuk menerima pinjaman, walaupun kecil, dalam institusi kewangan tradisional.

Di Credy kami memahami keperluan modal pelanggan kami dan menilai permohonan mereka untuk mencari cara untuk menyelesaikan masalah mereka secara positif dan mencari jalan lain untuk mendapatkan pembiayaan.

Dengan cara ini, pelanggan kami dapat menjimatkan masa dengan tidak perlu mencari alternatif pembiayaan mereka sendiri dan mendapat peluang yang lebih tinggi untuk menerima respons yang lebih baik daripada permohonan yang dibuat melalui jalan alternatif ini.

Mohonlah sekarang pinjaman anda dengan memilih jumlah yang dikehendaki sehingga RM. 20,000,000, dan tempoh bayaran sehingga 365 hari. Dalam masa yang singkat, kami akan memproses permintaan anda dan, jika diluluskan, anda akan menerima wang di dalam akaun bank anda dengan semudah itu.

Kelebihan

Kami menawarkan faedah terbaik dalam memenuhi keperluan anda berkenaan pembiayaan mikro.

  • Anda menghantar permintaan anda melalui internet dan menerima wang dari keselesaan rumah anda, tanpa sebarang wawancara yang panjang atau penjelasan mengenai masalah kewangan anda sebelum ini.

  • Semua maklumat yang anda perlukan mengenai tempoh pembayaran, kaedah pembayaran dan jumlah keseluruhan selepas kos kami.

  • langkah mudah dengan borang yang tidak panjang di mana anda hanya diminta maklumat yang diperlukan.

  • Anda akan menerima respons kepada permintaan anda dalam masa yang sesingkat mungkin dan dengan terma dan syarat lengkap.

Apakah kelayakan untuk memohon pinjaman tanpa kerja tetap?

Kelayakan untuk memohon pinjaman adalah pelbagai bergantung kepada institusi yang menyediakan pinjaman. Walau bagaimanapun, secara umumnya terdapat syarat-syarat minimum yang mesti dipenuhi. Itu adalah dalam usia produktif, mempunyai nombor akaun dengan tujuan untuk menerima wang pinjaman dan mempunyai pendapatan tetap stabil. Hanya mengisi borang dalam masa kurang dari 5 minit dan kami akan mencari pinjaman yang sesuai dengan anda.