Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman Peribadi Tanpa Kerja Sepenuh Masa

Meminjam sekarang

Pinjaman Peribadi tanpa Pekerjaan Tetap

– Tiada pekerjaan yang tetap? Anda kini boleh meminjam wang.

Halangan utama yang dihadapi ramai orang ketika memohon pinjaman di institusi kewangan adalah tiada pekerjaan sepenuh masa atau tersenarai sebagai orang yang masih mempunyai bayaran tertunggak dengan syarikat seperti syarikat telefon, eletrik dll. Namun demikian, dengan Credy ia tidak menjadi masalah: Melalui laman web ini, kami akan menyediakan pinjaman peribadi kepada anda walaupun anda tidak mempunyai pekerjaan yang tetap. Di sini kami akan menerangkan sebabnya.

Pinjaman peribadi tanpa pekerjaan sepenuh masa? Boleh ke?

Untuk menjelaskan apa itu pinjaman peribadi tanpa pekerjaan tetap, mari kita mulakan dengan soalan berikut: bagaimana seseorang yang tidak mempunyai pekerjaan yang tetap boleh menerima pinjaman wang? Sangat mudah: tiada undang-undang yang mentadbir. Walau bagaimanapun, kebanyakan senarai yang dikendalikan oleh syarikat swasta mempunyai peraturan untuk tidak melakukan perniagaan dengan orang yang tiada pekerjaan tetap.

Di Credy, kami tidak bersetuju dengan perkara itu. Malahan, tanpa menafikan penggunaan senarai orang tanpa pekerjaan tetap ini, kami percaya bahawa ia hanya membawa kepada pandangan

serong dalam ramai orang. Setiap orang mempunyai keadaan yang berbeza, dan akses kepada kredit adalah hak yang kita tidak dapat menolak.

Atas sebab ini dan fakta bahawa pinjaman atas talian kami adalah ‘mini’, iaitu jumlah yang terkandung dan diterima, kami menjamin bahawa tidak mempunyai pekerjaan tetap bukanlah halangan untuk menggunakan kredit kami. Dan ia terbukti daripada fakta bahawa kami telah meluluskan 99.99% daripada permintaan kredit yang kami terima.

Pinjaman peribadi tanpa pekerjaan sepenuh masa? Mengapa?

Mengenai konsep ‘peminjaman’ kami yang cepat, penjelasannya adalah mudah: proses memohon kredit dan kelulusan dilakukan dalam tempoh yang sangat singkat. Proses penyerahan ini adalah pantas kerana semua yang anda perlukan adalah komputer atau peranti dengan sambungan internet. Dengan ini, anda boleh mengisi borang maklumat peribadi yang mudah dan nombor akaun di mana anda akan menerima wang itu. Tanpa banyak karenah birokrasi dan tanpa mengisi pelbagai dokumen.

Dan sebaliknya, proses kelulusan kredit adalah sangat singkat kerana kami bekerja 7 hari seminggu selama 24 jam sehari untuk memproses permintaan anda secepat mungkin. Malah, ia hanya mengambil masa tidak lebih daripada 15 minit dari saat anda menekan butang ‘Permintaan’ sehingga anda menerima pinjaman dalam akaun anda. Itulah sebabnya kami panggil ia ‘pantas’.

Mengapa menggunakan pinjaman ini?

Pinjaman peribadi tetap tidak bercagar boleh diperuntukkan untuk pelbagai jenis perbelanjaan, dan tidak selalu untuk situasi kecemasan. Pinjaman ini adalah alat untuk mengurus kewangan peribadi atau keluarga anda.

Salah satu kegunaan paling biasa untuk kredit mini ini adalah apabila sesuatu yang tidak dijangka berlaku atau ada pembayaran yang terlewat. Sebagai contoh: bayaran yuran sekolah anak anda atau denda trafik sudah melepasi tamat tempohnya. Anda minta, anda terima dan anda bayar. Semudah itu.

Satu lagi sebab untuk menggunakan pinjaman atas talian adalah kesukaran untuk mendapatkan hak anda pada masa yang anda perlukan: Walaupun anda telah mencuba lebih keras daripada orang lain, syarikat anda tidak membayar gaji anda dan anda perlu berurusan dengan bayaran bulanan: sewa, bil eletrik dan banyak lagi. Dengan cara ini, anda boleh menyelesaikan bil bulanan yang anda perlu bayar.

Akhir sekali, penggunaan lain yang boleh diperuntukkan dari pinjaman ini adalah untuk menikmati kehidupan, mengapa tidak? Meningkatkan kualiti percutian anda atau menambah satu hari lagi ke jadual percutian anda, membeli tiket pertunjukan yang anda tidak akan dapati lagi, makan malam romantis di restoran yang unik, dan sebagainya. Anda minta, anda terima dan nikmati pengalaman yang anda akan dapat. Untuk membayar balik pinjaman, anda mempunyai banyak pilihan masa: dari satu hari ke sebulan, bergantung pada keutamaan anda. Dan selepas itu, anda boleh mula memikirkan pinjaman anda yang akan datang. Malah, kami mempunyai 98.99% pelanggan setia, yang sentiasa menggunakan semula perkhidmatan yang kami sediakan untuk menangani isu kewangan di masa hadapan.