Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman Peribadi Secara Online

Meminjam sekarang

Adakah anda menerima bil yang tidak anda jangkakan? Ataupun saman? Adakah anda perlu membeli sesuatu tanpa perlu dikira terus dahulu? Atau adakah anda memerlukan wang tambahan untuk membeli sesuatu yang anda suka? Terima kasih kepada pinjaman peribadi dari Credy, anda boleh mendapatkan jumlah wang tunai yang anda perlukan sebagai penyelesaian cepat kepada masalah anda. Malah, anda boleh menerima pinjaman tanpa melalui agensi.

Bagaimana pinjaman peribadi berfungsi?

Wang pinjaman telah menjadi penyelesaian kepada banyak masalah kekurangan wang tunai yang dialami oleh keluarga, kontraktor bebas dan pengusaha perniagaan kecil. Pinjaman peribadi adalah kontrak antara institusi kredit dan individu (fizikal atau juridikal) – yang mana kontrak akan menentukan amaun duit yang akan disediakan pemberi pinjaman, serta pembayaran balik dan tempoh faedah yang perlu dibayar oleh peminjam.

Di Credy kami mengkhususkan diri dalam memberi nasihat kepada pelanggan kami dan, tidak seperti pesaing kami, setiap kali kami menerima permohonan daripada anda, kami menilainya untuk mencari badan entiti yang menawarkan syarat yang paling sesuai dengan keadaan anda.

Untuk memohon pinjaman peribadi, anda hanya perlu mengalihkan sidebar untuk memilih jumlah yang dikehendaki mencecah sehingga RM. 20,000,000, dengan tempoh pembayaran maksimum 365 hari. Selepas itu anda perlu mengisi borang dan tidak lama kemudian kami akan memberi respons kepada permohonan anda. Setelah diluluskan, jumlah yang anda mahukan akan dikreditkan ke akaun bank anda.

Keperluan untuk memohon pinjaman peribadi

Peruntukan yang dikenakan untuk pinjaman peribadi berbeza bergantung kepada setiap badan entiti. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa peruntukan asas yang mereka patut hapuskan:

  • Berumur di usia produktif semasa menandatangani kontrak.
  • Mempunyai akaun bank.
  • Mempunyai pendapatan tetap.

Kelebihan Credy

Banyak kelebihan memohon pinjaman peribadi:

  1. Kemudahan dan kebolehaksesan, kerana anda boleh memohon pinjaman anda dari rumah melalui internet 24 jam sehari, tujuh hari seminggu.
  2. Proses mudah, tanpa prosedur rumit dan penyelidikan yang mengelirukan.
  3. Kadar penerimaan permohonan yang lebih tinggi.
  4. Penyelesaian yang disesuaikan dengan keperluan pelanggan kami.
  5. Cepat, kerana biasanya kita akan bertindak balas dalam masa lima belas minit.
  6. Tiada jaminan diperlukan.