Sila tunggu
Kami sedang memproses permintaan anda

Pinjaman melalui Internet

Meminjam sekarang

Buatlah pinjaman kecil sebagai satu langkah penyelesaian hal kewangan sederhana yang dilindungi dengan ketidakpastian kewangan secara langsung.

Pinjaman melalui Internet

Walaupun kita semua tahu apakah pinjaman itu dan apakah faedah dan kewajipannya, kita masih tidak tahu dengan jelas apa pinjaman atas talian. Di sini kita akan menerangkan apa yang dimaksudkan dengan pinjaman atas talian dan apakah perbezaan utama dengan apa yang kita anggap sebagai pinjaman tradisional.

Apakah pinjaman atas talian?

Apakah takrif pinjaman atas talian, yang dikenali sebagai pinjaman peribadi pantas, di mana pinjaman tidak cukup besar. Intinya, pinjaman atas talian adalah pinjaman kecil di mana amaun dana adalah lebih sesuai daripada pinjaman yang ditawarkan oleh bank

Tetapi selain itu, ada ciri-ciri lain yang selalu dikaitkan dengan pinjaman atas talian. Perkembangan internet yang pesat hari ini menjadikan ramai orang dari pelbagai usia mengetahui tentang jenis pinjaman ini. Semua langkah untuk mendapatkan pinjaman peribadi ini telah disediakan dan boleh dilakukan melalui Internet: ini termasuk pendaftaran, pemprosesan data, dan jumlah wang yang boleh dipinjam.

Kelebihan ketiga dalam pinjaman atas talian ialah syarat utama yang sangat fleksibel, seperti jumlah yang akan diterima dan masa yang diberikan untuk mengembalikannya.

Perbezaan antara pinjaman atas talian dan pinjaman tradisional

Untuk mengetahui ciri-ciri utama pinjaman atas talian, bandingkan dengan institusi kewangan tradisional. Kerana perbezaannya tidak terlalu ketara.

 • Jumlah: sebagai peraturan, bank dan institusi kewangan yang berminat untuk memindahkan wang kepada peminjam dalam kuantiti yang besar mesti memenuhi syarat dari segi peratusan, serta faedah yang juga akan lebih tinggi. Tetapi syarikat atas talian seperti Credy memberikan jumlah maksimum yang boleh dipohon sehingga $3,000.
 • Jangka masa pembayaran: Sekali lagi, bank dan institusi pemberi pinjaman akan lebih memilih jangka panjang untuk pembayaran balik, karena waktu yang lebih lama diperlukan untuk mengembalikan wang, lebih banyak waktu dan caj dapat dikenakan kepada pelanggan. Dalam kes pinjaman atas talian lebih cepat pulangan, lebih baik. Oleh itu, di Credy.co.id maksimum adalah 30 hari, dan selesai.
 • Pantas: dalam hal ini, kecepatannya tidak dalam masa pembayaran balik pinjaman pribadi, tetapi dengan kecepatan ketika memberikan jumlah yang diminta. Bank mungkin mengambil masa beberapa hari, beberapa minggu atau beberapa bulan untuk mengkaji transaksi pinjaman kepada pelanggan, Credy.co.id biasanya meluangkan tidak lebih dari 15 minit antara mengisi borang dan penerimaan wang dalam akaun peribadi.
 • Penyerahan yang lebih mudah: apa yang perlu dilakukan dengan borang permohonan, pelanggan akan melihat semuanya lebih mudah. Data pinjaman atas talian adalah sangat standard seperti: nama, nombor akaun, hubungan telefon dan banyak lagi. Paling penting: segala yang diminta boleh dihantar melalui Internet melalui borang atau melalui e-mel.

Kelebihan pemprosesan pinjaman atas talian dengan Credy

Dan sekarang kita mempunyai imej jelas tentang pinjaman atas talian dan perbezaannya dengan pinjaman tradisional, ketahui lebih lanjut mengenai kelebihan memohon pinjaman khas di credy.mx

 • Pinjaman kami lebih sejagat, dalam erti kata bahawa hampir semua orang dari peringkat umur boleh mendapat manfaat daripada salah satu pinjaman ini. Lebih khusus lagi, di sini terdapat dua kumpulan utama orang yang dinafikan pembiayaan melalui cara tradisional, tetapi mereka boleh mengaksesnya melalui laman web kami:
  • Orang yang tidak mempunyai pekerjaan tetap tidak boleh memohon pinjaman peribadi.
  • Orang yang tidak mempunyai resit gaji, tetapi mempunyai pendapatan lain yang mungkin layak untuk pinjaman hari gaji.
 • Jaminan 100%: Firma keselamatan atas talian yang berbeza menganalisis laman web kami dan menyatakan bahawa laman web kami bebas daripada virus dan penceroboh.
 • Notis: Pemprosesan data peribadi pelanggan dihantar melalui borang yang disesuaikan di bawah Akta Perlindungan Data.
 • Lesen yang memberikan hampir pasti: dalam 99.99% kes, permohonan pinjaman diterima, jadi Credy tidak kehilangan pelanggannya.
 • Pelanggan yang gembira: dari keseluruhan yang ada di sana untuk membawa pihak positif yang lain. Yang tidak lain hanyalah kepuasan yang terlihat melalui kesetiaan: kewujudan 98.99% pelanggan setia kami. Dan itulah yang kami banggakan.